Production Manager

 

BUVO is op zoek naar een pragmatische leider met aandacht voor mensen, techniek en cijfers. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!


Over de functie van Production Manager bij BUVO Castings
Als Production Manager heb je een sterke persoonlijkheid met leiderschapskwaliteiten. Je bent praktisch ingesteld en werkt graag in teamverband. Je hebt het vermogen om de organisatie, jouw collega’s en de afdeling te laten groeien. Je bent in staat om in een dynamische en hectische omgeving het overzicht te behouden. Je werkt nauw samen met de afdelingen Supply Chain, Kwaliteit, Process & Production Engineering en de Technische Dienst en rapporteert aan de Director Operations.


Een indruk van jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de performance van de productie binnen jouw afdeling, zowel op basis van output als kwaliteit;
 • Je bewaakt de bezettingsgraad van het machinerendement (OEE);
 • Je maakt proces- en trendanalyses en stelt op basis daarvan verbeterprojecten op;
 • Je draagt zorg voor de rapportage van KPI’s aan het MT en vertaald deze naar afdelingsspecifieke KPI’s;
 • Toepassen van Lean Manufacturing; verspillingen elimineren, TPM en 5S
 • Leidinggeven aan de teamcoördinatoren (werkzaam in 3 ploegendienst)
 • Zorgdragen voor kennisontwikkeling van medewerkers door training en opleiding en borging middels competentiematrix
 • Uitvoering geven aan het vastgestelde personeelsbeleid middels sollicitatie- en beoordelingsgesprekken

Wat verwachten wij dat jij meebrengt om ons team te versterken?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de techniek of technische bedrijfskunde en/of aantoonbare werkervaring op HBO niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het aansturen van teams in een productieomgeving, bij voorkeur in de automotive industrie;
 • Ervaring met project teams en product launches
 • Kennis van Lean Manufacturing en Problem solving
 • Bekend met kwaliteitssystemen zoals IATF:16959, ISO:14001, APQP en SPC;
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van giettechnische processen is een pré;
 • Je hebt gedegen rapportage vaardigheden en je bent goed thuis in het werken met Microsoft Office;
 • Werken met een ERP pakket is je ook bekend.

Als persoon ben je daadkrachtig en een natuurlijk leider. Je weet de collega’s in jouw team te verbinden en de onderlinge samenwerking te optimaliseren. De ontwikkeling van de productie omgeving alsmede de collega’s hebben van jouw continue aandacht. Je ben in staat om het overzicht te behouden en te kunnen schakelen als de productie daarom vraagt.


Wat je van ons mag verwachten!
Onze organisatie zal de komende jaren verder groeien en zich ontwikkelen. Daarmee biedt BUVO veel kansen en mogelijkheden. Wij lopen voorop als het gaat om inzet van nieuwe technologie. Deze uitdagende baan biedt verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Er is volop ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling van jou. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.


Nog een beetje meer over ons
Natuurlijk gaat het over jou en willen we met jou in contact komen om meer over jou te weten te komen. Maar toch vertellen we graag toch nog een beetje over onszelf. We zijn namelijk erg trots op ons bedrijf, op de producten die we mogen maken en ook zeker op ons team. En hopen dat jij dit gevoel in de toekomst met ons gaat delen.
BUVO is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. BUVO is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van BUVO 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevindt zich onze nabewerking. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!


Interesse?

Neem gerust contact op met Wendy Hendriks via 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl. Meer weten over ons bedrijf? Bekijk onze website en onze LinkedIn pagina.

 

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.