Laat onze mensen jou overtuigen

Wie anders dan onze eigen collega’s kunnen jou vertellen waarom je bij BUVO zou willen werken. Lees hun verhalen en laat je inspireren.

Vanuit de gereedschapmakerij, de gieterij, de CNC bewerking, engineering en kantoor: lees de persoonlijke verhalen van jouw toekomstige collega’s.

Rob Donkers, CAM programmeur / CNC Frezer

“Als CNC Frezer bij BUVO werk ik met de meest uiteenlopende technieken aan de mooiste matrijzen. Geen dag is hetzelfde en iedere beslissing doet er toe. Dat is gaaf. “

Lees meer

Voor de productie van aluminium gietdelen wordt vloeibaar aluminium in een matrijs geperst, waardoor het de juiste vorm krijgt. Dit doen we met de meest geavanceerde machines en complexe matrijzen.

Een groot voordeel is dat BUVO een eigen gereedschapmakerij binnen haar muren heeft, waar de matrijzen worden gemaakt. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden tijdens de startfase. Ook kan er hierdoor snel en daadkrachtig bijgestuurd worden tijdens productie. Binnen de BUVO gereedschapmakerij werken onze vakmensen met de beste machines en modernste technieken om een optimaal resultaat te bereiken. Bovendien wordt alles in 3D getekend en kunnen we van tevoren een Mold-flow simulatie maken, zodat we een indicatie hebben hoe de producten in de matrijs gevuld worden.

Ook hier hebben we alle middelen, mensen en competenties tot onze beschikking om een optimaal resultaat te bereiken.

Snap jij nu dat het ontzettend gaaf is om in onze Gereedschapmakerij te werken?

Lees minder

Bart Verbruggen, storingsmonteur

“Als techneut die van afwisseling houdt zit je bij BUVO helemaal op je plek: nooit een saai moment!”

Lees meer

BUVO Castings bestaat sinds 1980 en heeft zich vanaf dit moment volledig gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige en complexe aluminium gietstukken voor een groot aantal branches. Binnen BUVO bieden we onze opdrachtgevers een complete oplossing voor hun aluminium onderdelen. Ieder deelproces behorende bij het vervaardigen van complexe gietdelen voeren wij binnen onze organisatie uit en hiermee garanderen we niet alleen een complete inhouse oplossing maar ook de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid die opdrachtgevers van hun leverancier van aluminium gietdelen mogen verwachten.

In onze productieomgeving van 16.500 m2 vinden tientallen miljoenen producten jaarlijks hun weg door alle processen van onze organisatie om vervolgens overal ter wereld toegepast te worden in de meest uiteenlopende eindproducten.

Dit alles maakt het werken als “TD’er” binnen BUVO ontzetten afwisselend. Iets voor jou?

Lees minder

Frans Hurkmans, Logistiek Medewerker

“BUVO heeft mij de kans gegeven me volledig om te scholen en hier heb ik geen moment spijt van gehad. Tegenwoordig zorg ik er samen met het BUVO team voor dat onze mooie producten vakkundig en tijdig geproduceerd en geleverd kunnen worden. Daar word ik blij van!”

Lees meer

Op weg naar de eindbestemming.

Al onze gietdelen worden met de grootste zorg klaargemaakt voor transport. Dit betekent ook dat ieder gietdeel volgens de juiste specificaties wordt verpakt en vervoerd. Tot en met de laatste stap in ons proces streven wij naar de hoogste kwaliteit.

BUVO is klaar voor de toekomst. Jij ook…?

Lees minder

Patrick Bax, Process & Production Engineer

“BUVO is een bedrijf dat vol staat van allerhande technieken. Hier dagelijks mee mogen werken in zowel de theorie als de praktijk maakt dat ik mijn werk zo leuk vind..”

Lees meer

Nadat de gietdelen in de gieterij getrimd en getrommeld zijn komen ze terecht in onze High End bewerkingshal. Wij beschikken over meer dan 70 CNC-freesmachines, die klaar staan om de onderdelen op kritische plekken geheel aan de maat te maken. Door deze 3-4-5 assige machines kan zelfs de meest nauwkeurige maatvoering op een efficiënte wijze worden bereikt. Ook hier weer wordt gewerkt met de meest moderne en geavanceerde machines om een optimaal resultaat te bereiken.

Deze CNC-bewerkingsomgeving heeft de sprekende naam BUVO 4.0 wat alles zegt over de werkwijze in deze hal. Het bijzondere aan BUVO 4.0 is dat deze hal is ontwikkeld met het oog op Industry 4.0; de nieuwste stap in de industriële revolutie waarbij een hoge mate van automatisering en onderlinge communicatie tussen mens, machine en de producten haar plek heeft gevonden. Door continue data-uitwisseling tussen de aanwezige robots, CNC machining centers en de producten wordt het productieproces gemonitord en bijgestuurd om tot het meeste optimale resultaat en proces te geraken.

Snap jij hoe gaaf het is om hier onderdeel van uit te maken?

Lees minder