HR Manager


Zet jij strategie om in beleid en ben je daarnaast ook een hands-on Manager?


Over de functie van HR Manager bij BUVO Castings
In de rol van HR Manager bij BUVO ben je sparringpartner voor het management en voer je een strategisch en hands-on HR beleid. Het betreft een brede HR rol binnen een dynamische technische omgeving waarin de focus de komende periode vooral uitgaat naar de (personele) groei en ontwikkeling van de organisatie. Je maakt deel uit van het Management Team van BUVO en rapporteert aan de CEO.


Een indruk van jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent het aanspreekpunt op HR gebied voor management en medewerkers;
 • Uitvoering geven aan dagdagelijkse HR werkzaamheden in naleving op het HR beleid en de wet- en regelgeving;
 • Sparringpartner voor management; je adviseert en coacht leidinggevenden m.b.t. personeelsvraagstukken;
 • Je hebt een actieve rol in Recruitment en de verdere ontwikkeling van het Employer Brand van BUVO;
 • Uitvoering geven aan het Arbo en verzuimbeleid;
 • Verzamelen en analyseren van HR Managementinformatie en ontwikkelingen proactief signaleren;
 • Mede beheren en optimaliseren van het personeelsinformatiesysteem AFAS;
 • Organiseren en coördineren van de performance managementcyclus;
 • Je levert jouw bijdrage aan de beloning en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers;
 • Initiëren en deelnemen aan projecten.


Wat verwachten wij dat jij meebrengt om ons team te versterken?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding P&A/HRM;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent in staat om snel te schakelen tussen strategische, tactische en operationele vraagstukken;
 • Je hebt kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving, kennis van CAO Metalektro is een pré;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en je bent een fijne gesprekspartner met goede luister- en communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van IATF:16949/ISO:14001 is een pré;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Voor deze uitdagende en zeer gevarieerde baan zijn we op zoek naar een HR Manager die past in een productie omgeving. Je bent in staat om goed te kunnen schakelen tussen alle lagen in de organisatie en met externe partijen. Je bewaart overzicht en kunt met een helikopterview naar alle ontwikkelingen kijken en pakt pro actief taken en projecten op. Met jouw integriteit en empathische vermogen ben je toegankelijk en een goede gesprekspartner voor medewerkers en management.


Wat je van ons mag verwachten!
Onze organisatie zal de komende jaren verder groeien en zich ontwikkelen. Daarmee biedt BUVO veel kansen en mogelijkheden. Wij lopen voorop als het gaat om inzet van nieuwe technologie. Deze gevarieerde baan biedt verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Er is volop ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling van jou. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.


Nog een beetje meer over ons
Natuurlijk gaat het over jou en willen we met jou in contact komen om meer over jou te weten te komen. Maar toch vertellen we graag toch nog een beetje over onszelf. We zijn namelijk erg trots op ons bedrijf, op de producten die we mogen maken en ook zeker op ons team. En hopen dat jij dit gevoel in de toekomst met ons gaat delen.

BUVO is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. BUVO is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van BUVO 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevindt zich onze nabewerking. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!


Interesse?

Neem gerust contact op met Wendy Hendriks (HR Manager) of Bart Rouwette (CEO) via 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl. Meer weten over ons bedrijf? Bekijk onze website en onze LinkedIn pagina.

 

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.