Stage BUVO Tools

Over de stage..
Voor de tekenkamer van onze gereedschapmakerij BUVO Tools zijn wij op zoek naar een MBO stagiair werktuigbouwkunde of technicus engineering. Het betreft een technisch inhoudelijke en uitdagende stage waarbij je niet alleen de kneepjes van het vak leert van dé specialisten maar ook, als je dat wilt, aan de slag kunt met een eigen opdracht. Deze opdracht formuleer jij samen met jouw stagebegeleider en school.

Stages bij BUVO..
Voor Buvo is het een bewuste keuze om studenten door middel van stage kennis te laten maken met onze organisatie. Wij willen als erkend leerbedrijf stagiaires de mogelijkheid bieden om zichzelf via een stage(project) verder te ontwikkelen. Wij investeren graag in de vakmannen- en vrouwen van de toekomst én vinden het ook nog een super leuk om met hen samen te werken.

Periode..
Dit betreft een stage met een start in februari 2022. Wil je op een ander moment starten? Dat is geen enkel probleem: we kijken graag met jou en school wat er mogelijk is.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met Wendy Hendriks (+31(0)492-546494 / w.hendriks@buvocastings.nl), zij kan je er alles over vertellen