Receptioniste / Administratief Medewerker

BUVO is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de functie van Receptioniste / Administratief Medewerker


Over de functie van Receptioniste / Administratief Medewerker bij BUVO Castings
In deze functie ben je het visitekaartje van onze organisatie. Met jouw gemotiveerde en klantvriendelijke instelling ontvang je bezoekers en behandel je binnenkomende telefoontjes. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning aan het Finance team


Een indruk van jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitvoering geven aan alle voorkomende receptiewerkzaamheden (post, e-mail, facilitair voorraadbeheer zaken, kantoorartikelen)
 • Het ontvangen van bezoekers op onze locatie in Helmond
 • Je verwerkt de inkomende telefoontjes
 • Het regelen van reizen en/of vluchten voor gasten en collega’s
 • Het uitvoeren van financieel administratief werk en diverse management ondersteunende taken


Wat verwachten wij dat jij meebrengt om ons team te versterken?

 • MBO/HBO werk en denk niveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Ervaring met Microsoft Office systemen
 • Een enthousiaste en representatieve uitstraling, sociaal sterk, punctueel, servicegericht
 • Een flexibele instelling (i.v.m. duobaan, vakantiebezetting)
 • Beschikbaar voor 20 – 32 uren per week


Wat je van ons mag verwachten!
Onze organisatie zal de komende jaren verder groeien en zich ontwikkelen. Daarmee biedt BUVO veel kansen en mogelijkheden. Er is volop ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling van jou. We zijn een informeel bedrijf met een prettige werksfeer, met oog en waardering voor onze collega’s. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Nog een beetje meer over ons
Natuurlijk gaat het over jou en willen we met jou in contact komen om meer over jou te weten te komen. Maar toch vertellen we graag toch nog een beetje over onszelf. We zijn namelijk erg trots op ons bedrijf, op de producten die we mogen maken en ook zeker op ons team. En hopen dat jij dit gevoel in de toekomst met ons gaat delen.
BUVO is een vooraanstaande speler in de wereld van aluminium hogedrukgieten. Opdrachtgevers uit heel de wereld weten ons te vinden voor complexe en specialistische gietdelen. BUVO is daarnaast een organisatie die nooit stil staat. We blijven onszelf ontwikkelen en investeren om voorop te kunnen blijven lopen. De kernwoorden vakmanschap, innovatie, technisch vooruitstrevendheid en toekomstgerichtheid omschrijven ons het beste. Met ons professionele en vakkundige team ontwikkelen en produceren we de mooiste producten voor onder andere de automobiel industrie. We zijn trots op wat we maken en ook hoe we het maken. Niet voor niets hebben we één van de modernste productiehallen in de vorm van BUVO 4.0. In deze hal, gebaseerd op Smart Industrie, bevindt zich onze nabewerking. Op deze manier weten we het oude ambacht van hogedrukgieten te combineren met de moderne technieken van nu en gaan we naadloos mee in de wereld van morgen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!


Interesse?

Neem gerust contact op met Wendy Hendriks via 0492-546494 of stuur je cv vergezeld van een motivatie naar recruitment@buvocastings.nl. Meer weten over ons bedrijf? Bekijk onze website en onze LinkedIn pagina.

 

We vinden het van groot belang dat we in persoonlijk contact staan met al onze collega’s. Ons succes wordt immers grotendeels bepaald door de specialisten die bij ons werkzaam zijn. Voor ons betekent dat, dat we deze visie ook aanhouden in het wervingsproces. Hierdoor kiezen we er voor dit volledig in eigen beheer te doen en derhalve acquisitie van externe bureaus niet op prijs te stellen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.